CASA LUX 2007 BUZAU IMOBILIARE

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
IMOBILIARE
Buzau (Romania) / (alege oras)
INTER - MED IMOBIL SERVICE INTERNATIONAL
CASA LUX 2007
Buzau


Agentia PRIMA CASA, infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

-consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
- consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
- consultanta imobiliara
-relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii)

toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt:

1% din pretul negociat, in cazul vanzarii. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.
50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate. Contactati-ne cu incredere, iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.


agentia prima casa   infiintata in anul 2006   intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere   apartamente   case si vile   terenuri si paduri   spatii comerciale si industriale. scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin  

CASA LUX 2007 CONTACT FIRMA

  • Adresa:
  • Telefon: 0238723705, 0238552525
  • Fax:
  • Persoana:
  • Email: office@primacasabz.ro contact firma
  • Web: http://www.primacasabz.ro
trimite la prieteni trimite la prieteni

imobiliare CASA LUX 2007

Vand apartament 2 camere conf 1 decomandat, zona unirii sud, etaj Buzau
Vand apartament 2 camere conf 1 decomandat, zona unirii sud, etaj intermediar. centrala proprie, termopan, gresie si faianta, parchet,
Vand apartament 2 camere conf 1 decomandat, zona unirii sud, etaj Buzau
Vand apartament 2 camere conf 1 decomandat, zona unirii sud, etaj intermediar. centrala proprie, termopan, gresie si faianta, parchet,

imobiliare Agentii Imobiliare

CASA LUX 2007 Buzau
Agentia PRIMA CASA, infiintata in anul 2006, intermediaza vanzarea
 
imobiliare
adauga imobil gratuit

categorii imobiliare

adauga firma imobiliara gratuit

firme imobiliare


raporteaza o eroare 

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide